De Cranberry Heeg
Tel: 06 11360723

De Cranberry Bestelservice.

   

Week 34, 2019

 

Goedendag beste mensen,

 

Als de vooruitzichten uitkomen kunnen we ons opmaken voor een na-zomer week! Met name in het weekend zijn de voorspellingen top! Heerlijk, geniet ervan. Waar u ook van kunt genieten is al het lekkers wat er op dit moment wordt aangeboden in onze webshop. Vanaf half augustus/begin september komen de eerste Hollandse appelen en peren weer op de markt. Zodra de kwaliteit optimaal is hebben wij deze producten weer in onze webshop. Deze week hebben we Delbare en Elstar appelen goed gekeurd en zijn dus weer verkrijgbaar. Ook de eerste Triumph peren zijn verkrijgbaar en de komende weken zullen meerdere rassen snel volgen. Ik hou u op de hoogte. Zodra de eerste appelen en peren er zijn neemt vaak de aanvoer van Perziken en Nectarine's snel af. Althans de echt lekkere varianten zijn dan vaak niet meer voorhanden. Deze week zijn we gestopt met de verkoop van Wilde Perzik. Hier en daar zullen beste nog wat te koop zijn en het ziet er ook best nog mooi en lekker uit maar pas op met wat u koopt. De kwaliteit loopt snel achteruit en de smaak is zeker niet meer optimaal. Wat op dit moment zeker actueel is zijn de druiven. deze week hebben we een partij echt heerlijke pitloze goudgele witte druiven gekocht in Italie. Deze zijn echt bijzonder lekker van smaak en bovendien zeer betaalbaar. Wat dacht u van Reine Victoria Pruimen? Als eieren zo groot! Deze vindt u echt alleen bij de specialist!

Hierboven staat veel over fruit, maar hoe zit het met groente? Welnu de eerste spruitjes zijn aangeboden en ook de struiken Boerenkool en Koolraap worden alweer verkocht. Wij hebben besloten om in ieder geval deze week deze nog niet op te nemen in ons assortiment. Er is veel aanbod van andere groente en gezien de temperatuur ontwikkeling de komende dagen......

 

Groente: Volop aanvoer van heerlijke verse groente, waar mogelijk rechtstreeks van de teler uit eigen regio. Veel bloemkool, trostomaten, komkommers, slasoorten, andijvie, sperzieboontjes, broccoli, courgette en paprika. 

Fruit: Zoals vermeld volop Delbare appelen en ook de eerste Elstars zijn binnen. Veel Pruimen en heerlijke druiven. Uiteraard nog lekker zomerfruit maar het aanbod wordt kleiner.


Aardappelen: Volop aanvoer van aardappelen...... Doré, Borgers, Bildstar, Frieslanders en Opperdoes. 

 

Met een vriendelijke groet,

De Cranberry 

Jacob Gijsen